Fata de 17 ani, eleva eminenta la Liceul "Nicolae Tonitza" din Bucuresti, care in urma cu trei luni si-a omorat mama cu o franghie si o secure, chiar la priveghiul bunicii sale, a fost eliberata din arest si s-a intors acasa, in comuna nemteana Vaduri.

Irina si-a recunoscut fapta si a pus totul pe seama unor neintelegeri mai vechi si a faptului ca mama ei o certa mereu si o batea. Tanara a sustinut ca nu a putut suporta gandul ca observatiile mamei continua chiar si la priveghiul bunicii. Fata a fost supusa mai multor expertize care au aratat in cele din urma, ca la momentul comiterii faptei, aceasta avea discernamant. In urma cu doua zile, insa, satenii din comuna Vaduri au vazut-o din nou in sat. Irina sta inchisa in casa si nu vorbeste cu nimeni. Tatal acesteia, de profesie arhitect, a refuzat sa faca declaratii, in afara de faptul ca Irina nu doreste sa stea de vorba cu presa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.