Semnarea asigurarii de catre Boris Schneider, directorul general al ASIROM, a avut loc martea trecuta la doar cateva ore dupa ce Basescu a fost operat la Viena
Seful statului a fost inclus in asa- numitul program "Aur" la sumele asigurate: 10.000 euro pentru interventii chirurgicale clasificate ca dificile sau complexe, 3.000 euro pentru interventii chirurgicale de dificultate medie si 1.500 euro pentru cele cu grad redus de dificultate. Polita a intrat in vigoare pe 11 mai, ora 0.00, si acopera indemnizatii pentru interventii chirurgicale in Romania sau strainatate ca urmare a unor accidente. Pentru boli, polita intra in vigoare cu 60 de zile mai tarziu. Elena Nitu, managerul de comunicare de la ASIROM, contactata de Adevarul, a precizat ca "ASIROM a oferit prima polita" cu ocazia lansarii unui nou produs al companiei.

Ea spune ca "oferirea" politei nu face parte dintr-o campanie de promovare a produselor si ca Traian Basescu nu ar urma sa fie folosit ca imagine pentru ASIROM. Nitu mai spune ca polita nu acopera costurile pentru operatia de la Viena. intrebata daca aceasta este gratuita pentru seful statului, Nita a precizat ca a fost "oferita" sefului statului. Prima de asigurare a politei este de 884 euro.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.