Presedintele Traian Basescu se reface foarte bine, nu are dureri dupa operatie si ar putea parasi spitalul saptamana viitoare. Medicul care l-a operat pe seful statului a dat ieri noi informatii legate de evolutia starii de sanatate a pacientului. Medicul mai spune ca Traian Basescu nu se plange de nimic, iar doctorii sunt multumiti. Potrivit lui Engelbert Knosp, presedintele Romaniei sta cateva minute pe zi si pe scaun, ceea ce este, in general, destul de dificil pentru o persoana operata de hernie de disc.

Presedintele Traian Basescu se simte bine dupa interventie si nu are dureri dupa operatia de hernie de disc. El ar putea sa paraseasca spitalul saptamana aceasta. Dr. Engelbert Knosp, cel care l-a operat, luni, pe seful statului la spitalul AKH din Viena, a spus ca presedintele se simte foarte bine.

"Este in ton cu vremea de afara, adica se simte stralucit. Este intr-o stare foarte buna, deja poate merge fara ajutor, a si vineri si sambata, iar duminica va merge si mai mult, fiind intr-o perioada de refacere foarte buna. Sunt multumit pentru ca Traian Basescu nu se plange de nimic si este foarte ambitios. El a reusit sa stea mai multe minute pe scaun, ceea ce este greu pentru o persoana operata de hernie de disc si cred ca deja saptamana viitoare ar putea parasi spitalul, deoarece nu are dureri. De obicei, un pacient are dureri dupa operatie, dar nu este cazul lui. Nu stim insa data exacta a externarii, dar, daca nu avem surprize neplacute, aceasta va fi cat de curand", a spus dr. Engelbert.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.