Vedetele si managerii Realitatii TV reediteaza weekendul de lux din Grecia. Nota de plata o achita oficial S.O. Vintu

Robert Turcescu, Mihai Tatulici, Andrei Gheorghe, Sergiu Toader, Melania Medeleanu, Andreea Rosca si Stelian Tanase s-au imbarcat joi seara in avionul inchiriat de SOV care a decolat spre statiunea Elounda din insula elena Creta. Informatia a fost confirmata de unele vedete aflate deja in minivacanta platita de Vintu. Ca si anul trecut, pretextul a fost team-buildingul organizat pentru celebritatile postului.

"Team-building" de multumire si motivare

"Sint in acelasi loc ca si data trecuta. Am plecat joi seara din Romania si ne intoarcem luni dimineata. Este acelesi gen de team-building ca si precedentul, de multumire pentru activitatea din anul trecut si de motivare pentru anul viitor", a declarat Andrei Gheorghe, pentru "Cotidianul" .

Cu toate ca actionariatul lui SOV este de ceva vreme oficial, drept pentru care angajatii sai nu ar avea motive sa isi ascunda prezenta in Creta, o mare parte dintre acestia sint insa foarte secretosi. Astfel, intrebat unde se afla si care este scopul adunarii din Grecia, Robert Turcescu a afirmat sec: "E timpul meu liber pe care va rog sa-l respectati. Nu pot sa vorbesc acum". Respectarea intimitatii a invocat-o si Sergiu Toader, iar Andreea Rosca a refuzat categoric sa vorbeasca despre distractia din Creta, cu toate ca anterior mama ei confirmase telefonic plecarea in afara tarii "in interes de serviciu".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.