Bannere imense vor impodobi astazi principalele institutii publice, in cadrul manifestarilor dedicate Zilei Europei.

Acestea vor cuprinde mesajele pe care romanii le-au adresat Europei pe site-ul Ministerului Integrarii Europene. Cei care nu au transmis inca mesajul lor o vor putea face si azi pe un panou de 20 de metri plasat intre Hotelul Intercontinental si pasajul Universitatii. Cele mai originale texte, alese de pe panou si dintre cele primite prin intermediul site-ului vor fi traduse si incluse pe un CD care va fi transmis Parlamentului European.

Iubitorii de muzica sunt asteptati in Piata Universitatii la ora 19.00 pentru un spectacol de zile mari cu Phoenix, Pontice, RoMania, Loredana si Taraful Agurida. La hotelul Ibis, la aceeasi ora, Primaria Sectorului 1 va organiza un maraton muzical si numeroase evenimente culinare.

Reprezentantii Primariei Sectorului 2 si mai multi veterani de razboi vor depune coroane de flori la monumentele inchinate eroilor romani. Ziua Europei va fi sarbatorita si in sectorul 6, sub genericul "9 Mai european - Tinteste spre Europa!" in Rotonda Plaza Romania incepand cu ora 11.00 si pana la ora 22.00 cand va avea loc un foc de artificii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.