Localnicii din Goicea ne-au dezvaluit ca simpatizantii Partidului Noua Generatia (PNG) - al carui lider este patronul Stelei - au impanzit, luni, comuna cu banere electorale, pe care scria "Gigi Becali, presedintele Romaniei!"

Cu toate ca finantatorul din Pipera se poarta in public, cu manusi cu Traian Basescu, acesta l-ar fi barfit (la o vizita in zona) sinistratilor doljeni pe seful statului. "A zis dincolo, la Rast, ca el e de presedinte! Ca daca-l voteaza lumea le face el case la loc, nu Basescu cu ceilalti!", ne-a marturisit un localnic, care a aflat de promisiunile liderului PNG de la rudele lui din Rast.

Banerele PNG din Goicea au fost ridicate marti din centrul comunei. "Era oamenii care e cu PD-ul aici in comuna si le-a luat!", ne-a declarat un taran pe gardul caruia fusese lipit un astfel de afis cu iz electoral.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.