Ion Iliescu explica, intr-un interviu in „Academia Catavencu“, ce a avut in cap atunci cind l-a facut pe Mircea Geoana „prostanac“.

"Eu am zis 'prostanac>>, nu am zis prost. Un prostanac poate fi un om inteligent care 'calca in strachini>>. Ni se intimpla tuturor", declara Iliescu. Acesta are insa numeroase referiri la capacitatea lui Geoana de a conduce PSD, despre care spune ca este azi "un fost partid de guvernamint care a ajuns in jur la 20% in preferintele electoratului. Tendinta de scadere este preocupanta".

In acelasi interviu, Iliescu mai spune ca "incompetenta este mai rea decit coruptia", dar si ca ii este dor de Adrian Nastase in sedintele conducerii PSD. "De ironiile si seriozitatile lui", precizeaza Iliescu. Cit despre Traian Basescu, succesorul sau la Palatul Cotroceni, Ion Iliescu are un comentariu interesant: "Daca am avut un presedinte invins de servicii, poate o sa avem unul condus de ele. Vorba aceea, servicii contra servicii".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.