Presedintele UDMR, Marko Bela, se afunda in explicatii confuze cu privire la contractul prin care a primit un miliard de lei pentru drepturile sale de autor

Presedintele UDMR a afirmat ieri, invitat la Radio Guerrilla, ca editura care i-a dat miliardul de lei ar fi din Ungaria. Si asta vine dupa ce vicepremierul de la UDMR declara zilele trecute pentru "Cotidianul" ca editura "este din Transilvania". "Mai multe volume vor aparea in Ungaria. Nu un singur volum", afirma Marko Bela. Acesta spune si ca nu crede sa existe vreo legatura intre politica si literatura in cazul de fata: "Mai ales ca eu nu am cunostinta ca editurile din Ungaria au relatii cu partidele. Ziarele au… Ca si televiziunile, asa, ca si la noi".

Una peste alta, Marko Bela pare tare incintat de "afacerea" pe care a facut-o, spunind ca se obisnuiesc astfel de contracte de cesiune a drepturilor de autor, "mai ales in Ungaria". "La urma urmei, imi voi apare poeziile pe care le-am facut pina acuma din nou", concluzioneaza liderul UDMR intr-o romana foarte stricata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.