Sorin Ovidiu Vintu i-a dat replica presedintelui Basescu, dupa ce acesta din urma s-a rastit la un reporter Realitatea TV
Aflat in vacanta in Creta, patronul postului Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vintu, a comentat ieri, pentru "Cotidianul", puseul de enervare al presedintelui Basescu. Acesta din urma, agasat de unele intrebari formulate de corespondentul de Dolj al postului, i-a amintit reporterului ca e angajat de catre cel care ar fi lasat mii de oameni fara bani, dupa afacerea FNI.

Intrebat daca poate fi acesta un semnal politic, Vintu ne-a declarat: "Nu stiu daca presedintele poate sa dea semnale politice privindu-i pe cei pe care domnia sa ii considera infractori. Si eu pot sa-l cred infractor pe Basescu, dar nu ma pot exprima, astept ca in cazul 'Flota>> sau 'Casa din Mihaileanu>> sa se pronunte Justitia. Presedintele se ascunde tot mai des in spatele unor populisme de parada".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.