Marian Vanghelie vrea sa-i faca o acerba concurenta lui Gigi Becali, dar si Andreei Marin. El planuieste sa trimita cinci tiruri cu ajutoare sinistratilor din judetul Dolj, tot atatea cate a promis si Gigi Becali ca va trimite. In acest timp, „Zana surprizelor“ a vizitat ieri tabara sinistratilor de la Rast

Vanghelie nu e singurul care vrea sa ia caimacul acestei actiuni, ci il va invita si pe Mircea Geoana. Presedintele PSD nu va lasa ca o asemenea actiune nationala sa fie trecuta doar in contul celor de la PSD Bucuresti.

Altfel, Marian Vanghelie s-a plans ieri ca a avut parte de o primire "liberala" la Centrul de zi "Harap Alb" din Sectorul 4 al Capitalei. El a vrut sa daruiasca cozonaci si dulciuri de Paste copiilor, dar a fost tinut la usa un sfert de ora pana s-au dat telefoanele de aprobare a intrarii primarului PSD in asezamantul aflat sub egida primariei PNL. Vanghelie a afirmat ca nu e normal sa i se interzica accesul din motive politice: "Amaraciunea nu are culoare politica", a apreciat el. In cele din urma insa, el a putut intra in centru. Ghinioanele nu s-au terminat aici. La un alt centru de zi, copiii erau la familii, astfel ca isi vor primi cadourile aduse numai dupa Paste.

"Zana" in pelerinaj la sinistrati

Ieri dimineata in tabara sinistratilor a venit vedeta postului de televiziune TVR, "Zana surprizelor" Andreea Marin, insotita de alti doi colegi. Cum si-a facut aparitia in mijlocul oamenilor, vedeta a fost luata pur si simplu pe sus de oamenii care pareau ca o indrageau foarte mult. Zana surprizelor a plans alaturi de sinistrati si a incercat sa-i incurajeze, sa aduca un strop de bucurie in sufletele acestora.

"Cum am venit eu a aparut si soarele. Asta inseamna ca Dumnezeul se gandeste la noi toti si ca nu ne-a uitat. Eu voi face tot posibilul si impreuna cu oamenii cu suflet vom pune mana de la mana si vom incerca sa va ajutam", le-a transmis vedeta oamenilor aflati in suferinta. Dupa ce le-a oferit alimente sinistratilor, vedeta a mai spus ca in cadrul emisiunilor sale va afisa un numar de telefon, iar aceste apeluri vor aduce bani pentru a ajuta satenii din Rast.

Gigi promite ca va vorbi cu Dumnezeu

In tabara sinistratilor a sosit ieri dupa-amiaza si finantatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, in luxosul sau autoturism, Maybach. Acesta a adus sinistratilor opt tiruri cu alimente traditionale pentru sfintele Sarbatori Pascale. Patronul Stelei s-a plimbat printre oameni si a mers sa vada in ce situatie se afla locuintele acestora. "Daca in doua luni guvernantii nu vor face nimic pentru acesti oameni, eu promit ca le voi face case undeva mai sus in alta zona, nu aici unde se va inunda din nou daca mai creste nivelul Dunarii", le-a promis finantatorul Stelei sinistratilor din Rast. Cum au auzit cuvintele lui Gigi Becali, zeci de oameni s-au inghesuit sa-i sarute picioarele.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.