Talharii care, luna trecuta, au jefuit-o pe fosta atleta Doina Melinte au fost prinsi, marti, de politistii ilfoveni

Desi acestia i-au smuls o geanta in care se aflau aproape un miliard de lei, anchetatorii nu au reusit sa recupereze niciun sfant. Timp de o luna, infractorii s-au plimbat numai cu taxiul si, mai mult decat atat, ar fi achizitionat si o nevasta, cumparata dupa legile tiganesti.

Mihai Petre si Florin Mihail, ambii in varsta de 15 ani, au fost gasiti de politistii ilfoveni dupa o noua descindre organizata la locuintele acestora, din localitatea Mogosoaia. Adolescentii au fost luati pe sus si audiati la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov. Ulterior, magistratii Tribunalului Bucuresti au emis pe numele acestora mandate de arestare preventiva pe o perioada de zece zile. Cel de-al treilea autor al talhariei a fost si el identificat insa, deoarece are doar 13 ani, nu poate raspunde penal.

Cu toate acestea, nu cu mult timp s-o jefuiasca pe Melinte, aceeasi instanta a refuzat sa-i aresteze pe adolescentii talhari, desi o pradasera pe Emilia Iucinu, amanta fostului director al ziarului "Adevarul", Dumitru Tinu.

Politistii au sapat gradina talharilor

Potrivit unor surse din Politie, pustii nega cu tarie ca ar fi luat vreun ban de la Doina Melinte si drept urmare, oamenii legii nu au putut sa scoate de la acestia locul in care au ascuns prada. Drept urmare, anchetatorii au cautat banii inclusiv in curtile familiilor acestora. Totodata, oficial, investigatorii nu au gasit niciun bun de valoare care sa poata confirma detinerea unor sume mari de bani de catre adolescenti. "Nu s-a gasit nimic pana acum, insa noi facem tot posibilul sa recuperam prejudiciul", ne-a declarat comisarul-sef Petre Popa, adjunctul Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov.

Melinte crede ca talharii sunt protejati

Fosta multipla campioana olimpica, mondiala si europeana la atletism, Doina Melinte ne-a declarat ca, dupa parerea ei, talharii sunt protejati de autoritati.

"Am sunat la Politie si m-au anuntat ca au fost arestati doi dintre hoti, dar ca nu au gasit banii. Mie mi se pare ceva de domeniul irealului. Cum nu pot gasi banii, cand hotii s-au plimbat toata perioada asta, de cand m-au talharit, doar cu taxiul, imbracati in haine scumpe si am mai auzit ca si-au permis sa-si cumpere si nevasta? Asta costa, iar acum Politia imi spune ca nu poate recupera banii", ne-a declarat Doina Melinte. Presupunerile fostei sportive nu se opresc aici. "Din cate am inteles, ei au fost reperati dupa doua zile, prin telefonul mobil pe care mi l-au furat. Politia insa nu i-a ridicat. Nu inteleg de ce. De atunci si pana acum au avut tot timpul sa cheltuie banii", a mai afirmat aceasta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.