Un taximetrist din Dorohoi a ajuns recent la Sectia de Reanimare a Spitalului Judetean de Urgenta "Mavromati " Botosani, dupa ce a fost injunghiat de un client. Agresorul nu a vrut sa achite contravaloarea cursei, Ionut Fetcu, taximetrist in varsta de 21 de ani, fiind solicitat de un client sa-l transporte din centrul orasului spre barul Intim. La destinatie insa, clientul, Ciprian Andrei Balea, de 24 de ani, a refuzat sa plateasca si a plecat, dar, taximetristul pagubit a incercat sa-si recupereze prejudiciul, cu ajutorul unor prieteni.

In bataia generala care a urmat, Ciprian Balea a scos un cutit si l-a injunghiat in piept pe taximetrist, care, a fost dus de cei trei prieteni la spital, unde a fost operat de urgenta. Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Dorohoi au reusit sa-l retina pe agresor, iar comisarul Ioan Florea, comandantul Politiei Dorohoi a declarat ca ancheta continua in acest caz.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.