Fostul colonel din cadrul Serviciului de Paza si Protectie (S.P.P.), Gheoghe Trutulescu, condamnat la inchisoare in dosarul "Tigareta II" si-a deschis recent, in judetul Buzau, o agentie de detectivi particulari, informeaza corespondentul RomNET. Astfel, fostul comandant al Unitatii de Cercetare si Diversiune Buzau, Gheorghe Trutulescu, si-a anuntat noua "afacere", vineri, cu ocazia unei intalniri zonale a detectivilor particulari din Munenia, eveniment organizat in Buzau.

Este cea de-a treia si cea mai recenta agentie de detectivi particulari care ia fiinta in judetul Buzau. Colonelul Gheorghe Trutulescu a fost condamnat, alaturi de alte 18 persoane, pentru introducerea ilegala in Romania, prin transport cu avionul, a peste 4.000 de baxuri de tigari de contrabanda. Ofiterul a fost condamnat definitiv la sapte ani de detentie, fiind eliberat in octombrie 2003.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.