Omul de afaceri Ovidiu Tender s-a bucurat ieri, la Curtea de Apel, de sprijinul moral a zeci de angajati si prieteni, printre care si citeva vedete

In afara rudelor apropiate ale lui Tender, prezente permanente la procesele sale - mama copilului sau, Nicoleta Braun, si fratele, Tiberius -, si-au aratat sustinerea si alte nume cunoscute: actorii Florin Calinescu si Ion Dichiseanu, cintareata de opereta Daniela Vladescu si cintaretul de muzica populara Gheorghe Turda.

Aplauzele vedetelor pentru avocati

Prima ora din proces a fost relativ linistita, dintr-un motiv lesne de inteles: aparatorii lui Tender au incercat sa demonstreze magistratilor nevinovatia clientului, viclenia procurorilor si oarecare interese din spatele arestarii lui Tender. Rumoarea si aplauzele au izbucnit imediat dupa pledoaria avocatului Gheorghita Mateut, care a durat o alta ora si care a avut rolul de a incalzi atmosfera din sala.

Declaratia avocatei Mariana Stefan, in care spunea ca Tender nu este tatal unui singur copil, ci "a peste 20.000 de copii", facind referire la angajatii grupului de firme Tender SA, a reusit in schimb sa trezeasca sentimentele paterne ale celor din sala. In momentul in care procurorul a cerut mentinerea starii de arest a lui Tender, au inceput vociferarile, care au atins punctul culminant cind reprezentantul Ministerului Public a aratat ca Tender impreuna cu Marian Iancu ar fi constituit un grup de crima organizata.

Calinescu era sa fie dat afara din sala

Florin Calinescu, sustinut de alti prieteni ai lui Tender, a izbucnit: "Aduceti probele! Vrem dovezi!". Judecatorul a facut uz de ciocanelul din dotare pentru a face liniste si i-a atras atentia vedetei TV ca la urmatoarea abatere va trebui sa paraseasca sala cu ajutorul jandarmilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.