Dosarul Teo Peter a fost preluat de un cabinet de avocatura din SUA. Potrivit fiului basistului, Teo Peter jr., firma americana Arent Fox, din Washington, a inceput sa stranga documente pentru a pregati declansarea unui proces civil.

Reprezentantul firmei de avocati din SUA, John Gurley, a venit deja in Romania si a solicitat procurorilor de la Parchetul Capitalei care au efectuat investigatia eliberarea unor documente care sa-i ajute sa se familiarizeze cu cazul. Costurile angajarii casei de avocatura vor fi suportate in intregime de Guvernul roman. Potrivit lui Teo Peter jr., avocatii americani intentioneaza sa solicite chiar investigatorilor americani copii dupa actele din dosar. Desi nu se mai poate ataca sentinta Tribunalului Militar de peste ocean, care l-a achitat pe puscasul marin Cristopher VanGoethem, avocatii vor solicita daune morale, cuantumul acestora nefiind inca stabilit.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.