Singurul criminal neprins este cel care a ucis-o luna trecuta, la marginea statiunii Olimp, pe Catalina Caprariu, o bucatareasa de 37 de ani

In ultimii cinci ani, in judetul Constanta s-au inregistrat nu mai putin de 111 omoruri, propulsand zona pe locul intai la numarul de victime. Potrivit unei statistici a politiei judetene, in anul 2000, s-au comis 21 de asemenea fapte, in 2001, 26 de oameni au fost ucisi, in anul 2002 s-au inregistrat 24 de asasinate, in anul 2003 au murit 14 oameni, in 2004, alte16 persoane si-au pierdut viata, iar in 2005 criminalii au facut 17 victime.

Criminalistii din Constanta au facut cunostinta in acest an cu primul lor asasin in serie. Nimic nu anunta cruzimea cu care avea sa-si loveasca Stefan Chiper cele trei victime. Un tip educat (absolvent al Facultatii de Inginerie Mecanica), de conditie buna, cu o familie normala, acesta a ucis cu sange rece trei barbati, i-a transat, i-a impachetat in saci de plastic si i-a aruncat, unul cate unul, in Canalul Dunare-Marea Neagra. Una dintre victime, Claudiu Barbulescu, ii era "inginerului" prieten din copilarie.

Daca pe asasinul fetitei de noua ani din comuna 23 August, ucisa si ingropata cu capul sub o piatra funerara, criminalistii l-au prins in cateva ore, acestia inca il mai cauta pe cel care i-a luat viata bucataresei, gasita luna trecuta, intr-o balta de sange la marginea statiunii Olimp. De fapt, oamenii legii il suspecteaza pe Gaju Florin, cel care a omorat-o pe copila pentru un telefon mobil, ca este si asasinul bucataresei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.