La aproape o luna de la moartea cintaretei Laura Stoica, interesul pentru genul muzical pe care artista l-a promovat, a crescut. Marturie stau vinzarile ultimului album intitulat "S-a schimbat", care cuprinde si melodia "E rai", muzica si textul apartinind regretatei cintaretei rock. "A crescut interesul pentru disc. Nu anticipam o crestere fabuloasa a vinzarilor, dar interesul este mult mai mare pentru muzica Laurei Stoica de cind cintareata a parasit aceasta lume.

Din pacate, pentru cintaretii de muzica usoara uitarea vine mai repede. Asa s-a intimplat si cu Dan Spataru. Dupa moartea lui am incercat sa facem un material video cu artistul. Interesul a fost imediat. Acum, lumea l-a cam uitat si initiativa noastra nu mai este de interes. Despre casetele cu melodiile Laurei Stoica pot spune ca inainte de a muri, nu se vindeau mai deloc. Imediat dupa tragedie, interesul pentru muzica ei a crescut semnificativ, chiar am primit e-mail-uri si telefoane de la diversi oameni, care ne marturiseau ca n-au stiut ce voce minunata si ce melodii valoroase are Laura", ne-a declarat directorul Casei de discuri TVR Media, Andrei Enescu, care a adaugat ca, de cele mai multe ori, un artist trebuie sa moara ca opera sa sa fie apreciata.

Regretata cintareata si, totodata, actrita, a avut 700 de evolutii in Romania si in strainatate si 650 de aparitii in show-uri TV. Reamintim ca Laura Stoica, cea mai buna voce rock din Romania, a murit la 38 de ani, pe data de 9 martie, intr-un cumplit accident de rutier, ala-turi de cel care urma sa-i fie sot, bateristul Cristian Margescu. Artista era gravida in trei luni.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.