Camerele audio-video amplasate in Casino Hilton au surprins, miercuri, intregul film al scandalului provocat de fostul director al lui FC Dinamo, Giovani Becali, care a pierdut peste 215.000 de euro la Black-Jack si ruleta

Potrivit unor surse din cazino, casetele - sigilate de Politie - arata ca Giovani a incercat sa-si i-a banii inapoi asmutindu-si bodyguarzii pe angajatii salii de jocuri. Becali a renuntat insa, la un moment dat, si a inceput sa-i sune pe sefii Politiei Romane, carora le-a cerut sa intervina impotriva administratorilor cazinoului.

Ruletele de la Hilton au fost verificate astfel, timp de noua ore, de expertii Biroului de Metrologie Legala, in urma reclamatiei lui Giovani ca acestea ar fi masluite. In cursul zilei de luni, metrologii vor anunta daca mesele respective au fost sau "aranjate", iar un reprezentant al firmei britanice care detine sala de jocuri urmeaza sa decida daca jucatorului i se va interzice sau nu accesul la Hilton.

Oricum, este evident ca autoritatile s-au miscat la "pocnetul din deget" al lui Giovani si au rascolit miercuri la pranz cazinoul. A doua zi (joi, la ora 9.30), au revenit politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, reprezentantii Biroului de Metrologie, dar si comisarii Garzii Financiare. S-au luat la puricat acte si s-au verificat cele sase mese de ruleta. La fiecare masa, s-au facut cate 400 de aruncari. Rezultatele urmeaza a fi introduse in computer, pentru a se calcula astfel sansele de castig ale jucatorilor.

Ramas fara bani de mai multe ori

Giovani Becali si-a facut aparitia la Hilton in jurul orei 5.00 dimineata. Acesta s-a asezat la masa de Black Jack. A fost linistit si, pana s-a luminat de-a binelea, a pierdut in liniste numai putin de 170.000 de euro.

In timp ce juca Black Jack, jucatorul a ramas fara bani in mai multe randuri. Nu a intrat insa in panica. Giovani si-a sunat de fiecare data cate un prieten pe care l-a rugat sa-i mai aduca niste bani.

La amiaza Giovani s-a mutat la masa de ruleta, desi era obosit si, afirma martorii, bause fara masura.

A chemat bodyguarzii

In jurul orei 14.00, fostul impresar a realizat ca a pierdut 215.000 de euro. S-a enervat si a inceput sa faca scandal. Acesta a reprosat administratorilor localului ca masa de ruleta la care jucase era inclinata si ca un picior era fixat cu un cartonas. Din acest motiv, el si-a cerut banii inapoi. Refuzul l-a infuriat. A scuipat pe masa si a inceput sa arunce jetoane in toate directiile. Apoi a luat niste carti de joc de pe masa de Black Jack si le-a rupt in bucati.

Tipetele au tinut in jur de doua ore, pana aproape de ora 16.00, cand Giovani Becali s-a gandit sa schimbe foaia si sa apeleze la "artileria grea". Drept urmare, si-a sunat mai multi bodyguarzi. In paralel, el a telefonat mai multor sefi din Politia Romana, reclamand ca a fost inselat. In scurt timp, circul a capatat proportii, in conditiile in care, de fata cu Politia, Becali, sustinut de gorilele sale, incerca sa-i forteze pe reprezetantii cazinoului sa-i restituie paguba. Martori oculari sustin ca i s-ar fi oferit 40.000 de euro (adica banii pierduti la ruleta).

Reprezentantii cazinoului neaga insa. "Nu i s-a dat niciun ban inapoi. Ce a pierdut este bun pierdut. Nici macar nu ar fi fost legal sa-i returnam pierderile, ca erau deja inregistrati in casa. Ce-ar insemna sa dam banii jucatorilor inapoi? Am falimenta!", ne-a declarat Sorin Constantinescu, directorul cazinoului Hilton.

De altfel, Giovani e cunoscut, la Hilton, ca un jucator inrait. Joaca de fiecare data pana pierde totul! "Daca are 1.000 de euro si castiga 100.000, nu se retrage. Joaca pana pierde!", ne-au declarat surse din interiorul cazinoului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.