Omul de afaceri sirian Omar Hayssam ramane in arest dupa ce, joi, magistrati ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins ca nefondat recursul acestuia fata de hotararea de mentinere a starii lui de arest, au anuntat surse judiciare

Sedinta a fost intrerupta la un moment dat pentru ca un membru al completului de judecata a facut cerere de abtinere, intrucat a participat la judecarea unei alte cereri a lui Omar Hayssam si nu putea sa se pronunte si asupra acesteia pentru ca s-ar fi ante-pronuntat, au precizat surse judiciare. Conform acestora, sedinta s-a reluat cu un alt judecator in complet, in locul celui care a facut cerere de abtinere.

Hayssam a fost dus la Institutul Oncologic Bucuresti, pentru ca i s-a facut rau. Avocatul a declarat ca Omar Hayssam sufera de cancer la colon iar medicii de acolo au stabilit ca Hayssam are doi ganglioni afectati de metastaza. El a cerut in instanta sa fie pus in libertate pentru a-si petrece putinele clipe pe care le mai are de trait alaturi de familie.
Medicii de la Institutul Oncologic declara ca nu se poate vorbi de metastaza in cazul lui Omar Hayssam.

La mai multe termene, Omar Hayssam nu s-a prezentat in instanta, fiind internat in spitalul Penitenciarului Rahova, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala. De mai multe ori, el a fost insa adus cu salvarea la Curtea de Apel.

Omar Hayssam mai este judecat in dosarele "Foresta Nehoiu" si "Volvo Track", in care este acuzat de savarsirea mai multor infractiuni de natura economica printre care bancruta frauduloasa si spalare de bani.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.