Fiul deputatului Partidului Romania Mare, Ilie Merce, a murit, duminica seara, intr-un accident rutier produs la iesirea din localitatea constanteana Saraiu, in apropiere de Harsova.
Inspectorul principal Marian Tudose, din cadrul Politiei Ruriere Constanta, a declarat ca Ion Ciprian Zah, de 34 de ani, din Bucuresti, conducea un BMW dinspre Tulcea, unde fusese la pescuit impreuna cu Gabriel Octavian Merce, de 36 ani, care se afla in dreapta soferului. Conducatorul auto a pierdut controlul volanului, iar masina a intrat intr-un copac. In urma impactului, soferul a suferit rani usoare si a fost transportat la un spital din Bucuresti, insa pasagerul din dreapta, Gabriel Octavian Merce, a murit in drum spre spital.

Din primele cercetari rezulta ca accidentul s-a produs din cauza oboselii, soferul adormind la volan. In momentul impactului soferul si pasagerul nu purtau centura de siguranta. Cei doi au fost sanctionati contraventional in data de 25 martie pentru acelasi lucru.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.