Fostul ministru al Justitiei, Rodica Stanoiu, a fost audiata marti, in calitate de martor, in dosarul "Rompetrol", la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Rodica Stanoiu a discutat cu procurori despre modul in care a fost elaborata si emisa Ordonanta 118/2003 de catre Guvernul Nastase prin care datoriile istorice ale companiei Rompetrol in valoare de 600 milioane dolari au fost transformate in obligatiuni subscrise de catre stat. La iesirea din sediul Parchetului, Rodica Stanoiu nu a dorit sa dea detalii ziaristilor despre intalnirea pe care a avut-o cu anchetatorii, recunoscand doar ca a discutat despre Ordonanta 118. "Eu ce discut cu procurorii nu discut cu dumneavoastra; avem subiecte diferite de discutie", a spus Stanoiu.

In acelasi dosar a fost citat si Adrian Nastase. Tot in acest dosar au fost audiati pana in prezent, in calitate de martori, Mihai Tanasescu, Miron Mitrea, Ovidiu Musetescu, Nicolae Berechet, Ionel Blanculescu, Acsinte Gaspar, fiind asteptati si fostul premier Adrian Nastase si fostul ministru al economiei Dan Ioan Popescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.