Hotii i-au smuls fostei atlete geanta cu 847 milioane lei vechi si i-au rupt mana

Trei pusti ce nu au mai mult de 15 ani au dat, duminica, o lovitura pe cinste. In doar cateva secunde, banda a jefuit-o pe fosta atleta Doina Melinte de aproape 850 de milioane de lei, adica aproximativ 25.000 de euro. In urma atacului produs intr-o benzinarie din Mogosoaia, Ilfov, dupa un plan bine stabilit, campioana la atletism si-a fracturat un brat, culmea, alergand dupa infractorii care ii furasera geanta. Din pacate, camerele de luat vederi ale benzinariei nu au surprins atacul, pentru ca sistemul de supraveghere se blocase inca din dimineata acelei zile. Doi din cei care au atacat-o pe Doina Melinte au fost identificati ca fiind autorii talhariei care a vizat-o, acum o luna si jumatate, pe Emilia Iucinu, fosta iubita a lui Dumitru Tinu.

De mai mult timp, o mana de pusti din localitatea ilfoveana Mogosoaia dau de furca politistilor. Chiar daca unii abia au implinit doar 15 ani ani, banditii au deja la activ zeci de atacuri. Victima a talharilor care lovesc la drumul mare a cazut, duminica dupa-amiaza, si fosta atleta Doina Melinte. Femeia a ramas fara geanta in care se aflau nu mai putin de 847 milioane de lei. Pustii sunt din aceeasi banda care, la inceputul lunii februarie, au atacat-o si pe Emilia Iucinu, mama copilului nelegitim al fostului director al ziarului Adevarul, Dumitru Tinu.

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 18.00, langa benzinaria de la intrarea in Mogosoaia. Aici, zi de zi, cativa tigani stau la panda in cautarea unor noi victime. Este locul in care indivizii au talharit mai multe persoane in ultimele luni. Asa s-a intamplat si duminica. O femeie singura intr-o masina de lux le-a atras atentia. La volanul Volkswagen-ului Passat se afla Doina Melinte. Fosta atleta a oprit la benzinarie si a coborat din autoturism, dar nu inainte insa de a lua de pe scaunul din dreapta geanta in care se aflau 847 milioane de lei. Femeia vorbea la telefon si nu si-a dat seama cand un pusti s-a apropiat serpeste de ea. Cu dezinvoltura capatata in timpul atacurilor, unul dintre tiganul i-a cerut fostei atlete o tigara.

Cand Doina Melinte s-a intors spre individ, un alt tigan a smuls geanta din mana femeii si a rupt-o la fuga. "Am strigat "Hotii!", dupa care m-am luat dupa el. Am tipat de mai multe ori, dar nimeni nu a sarit sa ma ajute. L-am apucat, la un moment dat, de brat, dar s-a zbatut si a disparut pe o straduta. Poate sa te omoare pe strada si nu te ajuta nimeni", ne-a spus, ieri, cu amaraciune sportiva. De altfel, fosta atleta s-a ales cu bratul rupt din incaierarea cu banditul. Ieri, Doina Melinte a mers la spital, unde medicii i-au pus mana in ghips. Suma de bani furata de tigani, 847 milioane de lei, adica aproape 25.000 de euro, era, conform spuselor fostei atlete, o datorie pe care urma sa o inapoieze unei cunostinte.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.