Cantareata rock Laura Stoica si logodnicul acesteia, Cristian Margescu, au murit intr-un accident rutier, joi seara, in apropiere de localitatea ialomiteana Sinesti.

Cei doi se intorceau de la Urziceni unde sustinusera un concert la Centrul Cultural. La volanul masinii Renault Clio se afla logodnicul vedetei, tobosarul Cristian Margescu. La inceputul lunii martie, cantareata anuntase ca este insarcinata cu primul ei copil.

Tragedia s-a produs in jurul orei 21.30, la kilometrul 34, cand masina acestora s-a ciocnit violent cu o Dacia papuc. In urma impactului, atat cei doi artisti, cat si soferul autoutilitarei au murit pe loc. Singurul supravietuitor a fost tatal soferului din autoturismul Dacia, care atipise langa fiul sau. Potrivit anchetatorilor, Nicusor Duia si fiul sau, Viorel Ionut, in varsta de 22 de ani, au plecat din comuna vranceana Slobozia Bradului si, pentru ca erau foarte obositi, au condus, cu randul, pana la Slatina, judetul Olt, de unde ar fi cumparat acumulatori. Fara sa faca pauza, ei s-au intors apoi spre casa. In jurul orei 21,30, intr-o curba usoara din apropierea localitatii ialomitene Sinesti, tanarul, care era la volan, a intrat pe contrasens si a lovit frontal masina in care se afla Laura Stoica.

Nu au existat urme de frane

Chiar daca expertiza tehnica nu au fost inca finalizata, politistii spun ca, cel mai probabil, Viorel Duia a atipit la volan. "Soferii nici nu au apucat sa franeze. Impactul a fost foarte violent. In lipsa urmelor de frana, viteza este mai greu de stabilit, mai ales ca, acele de la kilometraj nu s-au blocat la nici unul dintre autoturisme", au declarat oamenii legii. Atat Laura cat si logodnicul sau purtau centura de siguranta. Nu le-a fost insa de nici un folos.

Amnezie de tata

Nicusor Duia, singurul supravietuitor al accidentului, nu a putut da anchetatorilor prea multe detalii. Barbatul, in varsta de 42 de ani, a declarat ca, din cauza oboselii, adormise in dreapta fiului sau, motiv pentru care nu a vazut nimic.. Acesta a fost internat in Sectia II chirurgie a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, din Capitala, cu policontuzie, traumatism cranio-cerebral minor, contuzie toracica si abdominala.

Fanii au venit la morga spitalului

Fanii din Urziceni ai Laurei Stoica au depus buchete de flori si au aprins lumanari, ieri, inca de la primele ore ale diminetii, la spitalul din Urziceni, la morga caruia au fost depuse cadavrele in vederea autopsiei. Intre timp, acolo s-au strans si mai multi prieteni ai celor doi artisti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.