Cantareata Laura Stoica si logodnicul ei au murit ieri seara in urma unui tragic accident de circulatie petrecut pe soseaua Bucuresti-Urziceni

Laura Stoica si logodnicul ei, Cristian Margarescu, au murit ieri in jurul orei 21 in urma unui accident rutier petrecut la 40 de km de Bucuresti, pe soseaua spre Urziceni. Cei doi se indreptau spre Bucuresti, la volan aflandu-se Cristian Margarescu. O Dacie papuc care venea din sens invers a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de Renault-ul Clio in care se afala cantareata. Laura Stoica si logodnicul ei, precum si soferul Daciei papuc au decedat pe loc, o a patra persoana aflata in Dacie fiind transportata de urgenta la spital.

Laura Stoica avea 38 de ani si aflase de curand ca este insarcinata in luna a treia, dupa ce ani de-a randul a crezut ca nu poate avea copii. Cristian Margarescu avea 36 de ani si era baterist in trupa cantaretei, cei doi logodindu-se in acest an de Dragobete. Pe 1 martie cantareata a anuntat ca este insarcinata, nunta urmand sa aiba loc in acest an.

Renumita cantareata s-a lansat in 1990 la festivalul de la Mamaia. Un an mai tarziu a fost declarata cea mai buna solista pop-rock, melodia "Un actor grabit", compusa de Bogdan Cristinoiu, fiind aleasa piesa anului. In perioada anilor 1987-1991 a participat la toate concursurile muzicale organizate in Romania pentru tinerele talente, Laura Stoica reusind foarte repede sa intre in preferintele publicului.

Laura Stoica ar fi implinit pe 10 octombrie 39 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.