Politistii bucuresteni au deja un cerc de suspecti in cazul escrocheriilor facute in numele vedetei tv Andreea Marin.

Inca de la prima ora, doi dintre posibilii artizani ai acestui gen de inselaciuni au dat ochii cu anchetatorii. Mai mult, "ingerii Surprizelor" au fost recunoscuti din grup de una dintre victime. Oamenii legii au descoperit o inregistrare video la una dintre bancile la care erau jefuiti pensionarii pe care se vede clar o suspecta. Ea a fost identificata si in zilele urmatoare urmeaza sa fie adusa la Politie.

Politistii Brigazii "Diverse" de la Sectia 8 au audiat, ieri, primii suspecti in cazul falsilor "ingeri" ai emisiunii "Surprize, Surprize".

Pe parcursul mai multor ore, politistii au luat declaratii de la doua persoane - un barbat si concubina acestuia, despre care exista indicii ca ar fi unii dintre autorii acestui gen de inselaciune. Presupusa escroaca a fost recunoscuta dintr-un grup de patru femei de una dintre victimele care au fost "vrajite" de asa-zisii colaboratori ai Zanei Surprizelor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.