Anuntata cu mare tam-tam, "Tragerea speciala a Martisorului" la Loto 6/49 de ieri nu s-a bucurat de succesul altor extrageri ale celor sase numere norocoase.
Chiar daca sefimea Loteriei Nationale a cautat sa-i atraga pe jucatori cu suplimentarea valorii potului cel mare. Astfel, la categoria intai fondul de castig a fost de 2 milioane de euro! Apoi, cei care jucau bilete in valoare de minimum 17 lei RON primeau si taloane pentru "Tombola Martisorului", care se va desfasura joi, 9 martie, in care sunt puse la bataie patru apartamente. Toate acestea in conditiile in care de la extragerea din 5 februarie, cand s-a castigat, la a I-a, aproape un milion si jumatate de euro, nu s-a mai castigat nimic.

Mai bine zambile decat trifoi cu patru foi
Bucurestenii au preferat sa se plimbe si, eventual, sa miroasa zambilele tigancilor care ii imbiau cu buchete decat sa se mai amageasca la trifoiul norocos al Loteriei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.