Marius Bercaru, purtatorul de cuvant al SRI, a declarat, ieri, ca incepand cu martie 2004 nu s-a mai facut nici o interceptare telefonica in baza unui mandat emis de un procuror si asta pentru ca a devenit obligatorie existenta unui mandat al unui judecator. In ciuda acestei declaratii, ZIUA se afla in posesia unui document, o Ordonanta din cadrul Parchetului General semnata de Ilie Botos, prin care, in 2004, ultima data in luna octombrie, s-au interceptat telefoane cu mandat de la procuror.

In ultimele luni, scandalul interceptarii telefoanelor, precum si discutiile referitoare la institutiile abilitate sa aprobe si sa efectueze acest lucru a tinut prima pagina a ziarelor. Este un subiect "la moda", un subiect de care opinia publica este interesata. La fel de interesate de acest subiect sunt si unele institutii ale statului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.