Pe toate drumurile nationale care ies din Capitala s-a circulat, ieri, cu viteza melcului.
Cardurile de autoturisme s-au deplasat mai incet decat pietonii, din cauza zapezii care se asternuse pe carosabil. Pe autostrada Bucuresti-Pitesti, mai multe autovehicule s-au tamponat usor, din cauza pojghitei de gheata care se formase sub stratul de zapada. in tot acest timp, utilajele de deszapezire au fost de negasit.

In jurul orei 17.00, la Comandamentul de Iarna din cadrul Administratiei Nationale a Drumurilor era o liniste totala. Cei de aici nu aveau habar ca pe sectoarele de drum de care ar fi trebuit sa se ocupe aproape ca nu se mai putea circula. "Nu exista niciun drum blocat in tara. Pe autostrada Bucuresti-Pitesti nu sunt probleme, intrucat exista un strat de material antiderapant pe care l-am aplicat din timp. M-am interesat personal si de situatia altor drumuri nationale, si pot sa va spun ca se circula in conditii normale de iarna.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.