Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat, ieri, pentru a doua oara, judecarea propunerii procurorilor de arestare preventiva a lui Ovidiu Tender, dupa ce, sambata, fusese amanata sedinta pentru ieri.
Motivul amanarii a fost acelasi, respectiv pregatirea apararii. Avocatii lui Tender au ridicat, ieri, in instanta, o serie de exceptii procedurale, respinse in final de instanta. Maine expira termenul de sase zile in care, potrivit procedurii, trebuie sa se ia o decizie cu privire la starea de arest a unui inculpat.

Ovidiu Tender a sosit, ieri, in jurul orei 14.00, la Tribunalul Bucuresti. Inainte de a intra in sala de sedinte, omul de afaceri le-a declarat ziaristilor ca are incredere in justitia romana si ca spera ca rezultatul sedintei de judecata sa-i fie favorabil. Cat despre acuzatia procurorilor pentru care s-a cerut arestarea sa, Tender a spus ca "este o prostie".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.