Boschito, primul caine judecat de un tribunal din Romania, va ramane in continuare in arest, in izolatorul din adaposturile Primariei Capitalei. Magistratii bucuresteni ai Judecatoriei sectorului 3 s-au pronuntat ieri, dupa doua termene de judecata: patrupedul ucigas nu va lua drumul Sucevei, unde urma sa fie adoptat de fundatia "Bruno - Pet", ci va ramane "incarcerat", sub acuzatia de omor, in cusca Administratiei pentru Supravegherea Animalelor.

Locuitorii din zona bulevardului Titulescu, acolo unde catelul a trait pana la uciderea japonezului Hajime Hori, sunt linistiti la gandul ca animalul nu se va mai intoarce, cel putin pentru o perioada, atat cat vor mai dura procedurile judiciare. "Nu stiu unde il duc, dar aici sa nu mai vina. Va spun sincer, daca il vad pe aici, eu a doua zi il otravesc. Asa bland cum apare si in fotografia facuta de dv., catelul asta a facut multe victime", ne povesteste Marilena Iota, locatara unui apartament dintr-un bloculet de pe str. Muntii Tatra, aflata in apropierea zonei si unde si-a gasit japonezul sfarsitul.

Ea ne-a povestit ca aceasta catelusa se afla in zona din spatele Pietei Victoriei de vreo 10 ani. "Inainte era un parculet aici si ea se ascundea prin tufisuri. De-acolo iesea si te inhata. Vecina mea, prin toamna, a avut sapte copci la picior in urma muscaturilor catelei. Baiatul altei locatare a avut niste pantaloni facuti zdrente, iar eu plateam cate 10.000 lei unui baiat care spala masini pe-aici ca sa ma treaca de zona in care statea ea", ne povesteste doamna Iota. Mai mult, femeia nu intelege cum de toata lumea se invarte in jurul numelor celor doi caini, Boschito si Cocuta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.