Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice, continua seria dezvaluirilor despre activitatea unor politicieni din Romania, sustinand ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, a acordat, pe vremea cand era ministrul transporturilor, un contract fara licitatie societatii CCCF SA din Bucuresti.
Dezvaluirile lui Ciuvica vin la putin timp dupa ce seful statului a declarat, la bilantul Ministerului Administratiei si Internelor, ca solicita politistilor sa verifice actele normative emise in ultimii zece ani, pentru a se constata care au fost corect emise, cu o buna justificare economica si care au fost emise in favoarea unor grupuri de interese nelegitime.

Astfel, Grupul de Investigatii Politice sustine ca, in septembrie 1999, la initiativa ministrului transporturilor, Traian Basescu, guvernul condus de Radu Vasile a oferit un contract fara licitatie firmei CCCF SA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.