Adrian Nastase s-a prezentat, ieri, in fata procurorilor DNA pentru a afla oficial invinuirile care i se aduc in dosarul Zambaccian.
Timp de doua ore si jumatate, procurorii anticoruptie i-au prezentat acuzatiile, atat cu privire la termopanele celor doua cladiri din Bucuresti si Cornu, cat si cele referitoare la bunurile aduse din China, elemente care au constituit si obiectul cererii de perchezitie.

"Deocamdata, mi s-au prezentat aceleasi elemente ce sunt cuprinse in cererea de perchezitie, deci este vorba de aspecte foarte vagi, nu am elementele concrete pentru a ma orienta spre invinuirile concrete. Acest lucru, probabil, se va intampla in perioada imediat urmatoare. Deci ramanem, deocamdata, pe zona acuzatiei legate de termopanele celebre si de obiecte generice aduse din China, la un moment dat", a declarat Nastase la iesirea din DNA.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.