Prigoana spune ca a vandut cu 10 milioane lei vechi. Omul lui Bittner, Radu Margineanu, a scos 5,5 milioane de dolari profit vanzand doar 45% din actiuni. Sorin Ovidiu Vintu a evitat sa clarifice modul prin care a ajuns proprietarul postului Realitatea TV, la ultima sa aparitie publica difuzata chiar pe acest canal de televiziune. "Evenimentul zilei" a descoperit insa un episod al tranzactiei.

Aproape jumatate din actiunile firmei care detine Realitatea au fost intermediate de la fondatorul Silviu Prigoana catre Vintu, prin doi membri ai gruparii Bittner-Petrache. Despre acestia din urma, Traian Basescu spunea in campania electorala ca sunt sefii "mafiei personale a lui Adrian Nastase" sau "grup mafiot de tip Baneasa". Intr-o emisiune difuzata recent chiar de Realitatea TV, Nastase si-a asumat prietenia cu "Alex" Bittner.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.