Un fals prin care s-ar fi atribuit de catre Primaria Capitalei 17 spatii comerciale a fost descoperit ieri, cand o avocata a venit la Primarie dupa ce a primit o somatie de evacuare in baza acelei "Hotarari".
Nici una dintre semnaturile de pe acest fals nu a fost recunoscuta de persoanele care ar fi putut aviza documentul. In consecinta a fost sesizat Parchetul.

Descoperirea falsului a fost facuta ieri dimineata, cand in biroul sefului Directiei Juridic, Contencios si Legislatie, Adrian Iordache, si-a facut aparitia o avocata, reprezentant al unei firme, care primise somatie de evacuare in baza acestei hotarari. Omul, mirat, s-a uitat peste ea si a observat ca semnaturile la "avizat favorabil", respectiv a sa, a directorului Directiei Evidenta Imobiliara si Cadastrala, Cristina Setran, si a primarului general Adriean Videanu sunt niste falsuri grosolane.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.