Traian Basescu a trecut cu vederea tentativa de atentat care-i era destinata, la vizita de la Focsani. Desi SPP si SRI au descoperit intr-un hidrant de langa biroul prefectului o bomba artizanala, presedintele Romaniei a dorit sa nu se faca valva, programul sa decurga normal, iar presa sa nu fie informata de acest incident deosebit de grav.
Reporterii insa au aflat, iar ZIUA e in masura sa va prezinte acest caz. Surse din SRI au confirmat prezenta bombei, chiar si oficiali ai SPP, la presiunile noastre, au recunoscut ca s-a gasit un dispozitiv de tip "pipe bomb", dar, chipurile nefunctional. Politia a ridicat amprente, dintre care cateva au oferit indicii interesante. Numai cabinetul lui Traian Basescu neaga cu vehementa, in continuare, informatia care e deja evidenta, ziarul nostru prezentand poza hidrantului unde s-a descoperit bomba, si unde se vad clar urmele substantelor pentru prelevarea amprentelor. De ce sa fi ridicat cineva amprente, de ce sa fie supusi amprentarii angajatii Prefecturii, daca n-a fost nimic?


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.