Perchezitiile efectuate la ashramurile MISA de catre anchetatorii care au in lucru dosarele deschise pe numele lui Gregorian Bivolaru au scos la iveala o serie de documente olografe socante, scrise personal de catre mentorul sectei. Prin acestea, „guru“ trasa ordine clare tinerelor adepte MISA, punandu-le sa semneze juraminte, cu mana pe Biblie, pentru a primi „garantia“ ca nimeni nu va vorbi despre practicile secrete, profund ilegale.

Secta MISA are doua paliere prin care isi desfasoara activitatile. Primul palier, format din marea masa de adepti, este constituit din persoanele care merg la cursurile platite de yoga (unde se preda onest yoga traditionala) si care nu ajung niciodata sa fie "initiate" in secretele sectei. Aceste persoane sunt cele trimise de MISA la mitinguri pro-Bivolaru, mizandu-se pe buna lor credinta izvorata din faptul ca nici una din ele nu a avut acces la activitatile oculte si pot baga mana in foc ca la MISA nu e decat "parfum" si "floricele".

Al doilea palier, mult mai restrans, este format insa din liderii sectei (cei pe a caror nume au fost trecute numeroasele proprietati acumulate din "donatiile" adeptilor) si "locotenentii directi", persoane cu anumite labilitati psihice. Acestea din urma sunt subjugate de secta, rupte de mediul lor familial si social, ajungand practic robi ce muncesc pe gratis in "atelierele" miscarii.

In dosarul de trafic de persoane si antisemitism de la DIICOT Bucuresti, in care s-a inceput urmarirea penala impotriva a 18 lideri ai sectei, dar si in cel aflat la Parchetul Inaltei Curti - asa-zisul dosar EXTAZ - s-a identificat faptul ca sute de adepte au fost "initiate" de liderii sectei in "arta" orgiilor sexuale, in scopul trimiterii lor la "produs" in Japonia si alte locatii, sub masca practicarii de dansuri in baruri.

In esenta, liderii sectei au indoctrinat adeptele sa manifeste o cat mai mare "deschidere" (disponibilitatea de a face sex oricand cu oricine), prezentandu-le atingerea acestei "performante" drept o cale de a evolua spiritual si a atinge divinitatea (prin "dedicarea actului sexual lui Dumnezeu", procedura denumita in termenii sectei "consacrare"). Aceste initiate in "tainele orgasmului cosmic" si ale sexului in grup purtau in secta denumirea de "grupul de Shakti".

Legiunea "Shakti"

Reporterii "Averea" au intrat in posesia juramantului secret al sectei - scris personal de Gregorian Bivolaru (vezi facsimil), juramant pe care aspirantele la "grupul de Shakti" erau obligate sa-l depuna, cu mana pe biblie, inainte de a deveni total "deschise".

Angajamentul fata de Bivolaru (foto) are urmatorul continut: "JURAMANT. Jur in fata lui DUMNEZEU, pe sanatatea si evolutia mea spirituala, ca nu voi divulga nimanui invataturile secrete primite la grupul de SHAKTI, cu exceptia fiintelor pe care le iubesc si ma iubesc si cu care voi ajunge sa am trairi amoroase sexuale. Asa sa-mi ajute Dumnezeu. AMIN". Acest juramant in forma scrisa, a fost supus unei expertize criminalistice (raport de constatare tehnico-stiintifica), care a concluzionat ca scrisul apartine fara dubii lui Gregorian Bivolaru.

Juramantul probeaza o data in plus ca MISA este o secta si nicidecum o scoala neprihanita de yoga. Prin astfel de metode se asigurau contingentele de adepte si secretul traficului de "carne vie" destinat video-chat-urilor erotice (precum cel descoperit la domiciliul "judecatoarei porno" Simona Lungu), dar si onorarii cererilor de "dansatoare" venite din Japonia sau din alte state.

MISA - o secta satanica in ochii Bisericii

Pe langa unele lucrari ale Patriarhiei, periculozitatea sectei a fost scoasa in evidenta si in cartea preotului Gheorghe Istodor, intitulata "MISA si Yoga, in lumina ortodoxiei", aparuta in 2005 la Editura Arhiepiscopiei Tomisului - Constanta. Lucrarea, care reprezinta un studiu stiintific al "fenomenului MISA", concluzioneaza: "Din perspectiva Bisericii stramosesti, MISA reprezinta un real pericol pentru stat, familie si persoana umana, avand caracteristicile unei secte satanice (...) Cel care cunoaste invatatura Bisericii realizeaza ca tot ceea ce spune MISA despre Iisus reprezinta blasfemii si sacrilegii de neacceptat (...) Secta MISA are o doctrina anti-statala, o atitudine anti-familiala, o doctrina anti-personala si o doctrina anti-ecleziastica (...) Obraznicia deplina apare cand secta sustine ca ea cunoaste adevarata invatatura "esoterica" a lui Hristos, si nu Biserica si preotii. Astfel, avem de-a face cu un atentat la adresa Bisericii, la adresa fiintei noastre nationale si personale.

In concluzie, secta MISA, prin promovarea unui mod de viata si unei invataturi contrare Bisericii, statului, familiei si persoanei umane, prin izolarea si depersonalizarea adeptilor, prin practicile inumane si neigienice pe care le recomanda (urinoterapia) se constituie ca una dintre cele mai periculoase grupari din Romania. De aceea, institutiile fundamentale ale societatii romane, toti factorii de decizie, autoritate si competenta, trebuie sa-si uneasca fortele spre combaterea acestei maladii, scoaterea in afara legii a acestor traficanti de suflete si spre o coerenta profilaxie prin educatie a celor mai vulnerabili, care pot deveni in viitor membri racolati de aceasta grupare".

Spirala MISA in Piata Universitatii

Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut incearca sa cosmetizeze imaginea "guru"-lui Gregorian Bivolaru. In acest sens, MISA a decis sa picheteze, cate sapte ore pe zi, sediul Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a determina institutia sa finalizeze mai repede ancheta privind dosarul lui Bivolaru. Conform unui comunicat de presa, MISA intentioneaza ca azi, la orele 12.30, sa organizeze si una din faimoasele sale spirale, "cu ocazia aniversarii Unirii din 1859". Scopul declarat al "meditatiei in spirala yang" este "trezirea in sufletul fiecarui roman" a unor calitati precum "omenia, onoarea, iubirea de oaspeti" etc.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.