Ieri a fost finalizata ancheta interna la IJP Iasi, iar rezultatele vor fi facute publice de ministrul de Interne, Vasile Blaga.

Pana la ora inchiderii editiei, nu se cunosteau inca numele celor vinovati si nici ce sanctiuni vor primi acestia. Ieri insa, dupa plecarea politistilor de la Bucuresti, cei anchetati s-au grabit sa-si faca "mea culpa".

Politistii ieseni anchetati de colegii lor de la Bucuresti si-au cerut ieri scuze familiei indoliate. Seful IJP, comisar-sef Gheorghi Plai, l-a chemat pe Constantin Chelaru la Iasi pentru a se justifica in privinta greselilor facute de politisti, sustine tatal Larisei, care adauga: "Mi-a spus ca imi da dreptate si s-a scuzat, intr-un fel, spunand ca a fost mintit de o parte dintre subordonati".

POSIBILI VINOVATI. Surse din interiorul IJP Iasi sustin ca la data disparitiei Larisei, Gheorghi Plai era plecat din localitate, iar adjunctul sau, Dumitru Tarcan, cel desemnat sa conduca ancheta, desi nu avea nici un fel de experienta in astfel de cazuri, nu si-a facut nici un plan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.