In cazul Larisei Chelaru, fetita din Lunca Cetatuiei disparuta la 18 octombrie si gasita moarta la 29 decembrie, politistii ieseni au comis greseli elementare. Desi au avut indicii clare care-l incriminau pe Robert Ciobanu asasinul Larisei, desi stiau ca acesta abuzase sexual minori din bloc, desi tanarul picase testul poligraf, politistii l-au lasat in libertate. Vreme de 73 de zile. Timp in care Robert Ciobanu ar fi putut ucide din nou, fara ca sa-l impiedice cineva! 73 de zile politistii din Iasi au bajbait cu cadavrul fetitei sub nas. 73 de zile in care s-au facut ca-si fac treaba, informand periodic presa ca au suspecti si piste.

TAXIMETRISTUL, SPANZURAT

Pentru a demonstra zelul cu care o cauta pe fetita disparuta, IJP Iasi a dat publicitatii, la un moment dat, identitatea unuia dintre suspecti. Taximetristul Cornel Rusu, un tanar de 28 ani, care se afla internat la Socola de la 21 octombrie, pentru o cadere psihica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.