Un ofiter al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi a fost retinut de politie, in urma flagrantului organizat de ofiterii anticoruptie din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, ne-a informat Biroul de presa al institutiei. Potrivit acestuia, locotenent colonelul M.V. din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta M.Gr. Sturdza Iasi primise suma de 200 euro de la denuntatoare, pentru a interveni pe langa lucratori ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Iasi, in vederea obtinerii de catre aceasta a permisului de conducere.

Flagrantul a fost organizat, vineri, de lucratori ai Serviciului Teritorial Anticoruptie Iasi impreuna cu specialisti ai Serviciului de Informatii si Protectie Interna Iasi, la care au participat si procurori ai Sectiei de Combatere a Infractiunilor de Coruptie savarsite de Militari din Departamentul National Anticoruptie Bucuresti. Ofiterul este acuzat de trafic de influenta in dosarul penal care i-a fost intocmit, el fiind cercetat in stare de libertate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.