Ultimele curse legale, organizate de "Legal Racing", s-au desfasurat, ieri, in Capitala, chiar in fata Palatului Parlamentului. Din zecile de mii de cai-putere adunati in Piata Constitutiei se distingeau si bolizi, care au de mult statutul de superma-sini: Lamborghini sau Subaru. Au asistat aproape o mie de spectatori, unii cocotati chiar in copaci.

Printre piloti s-au numarat vedetele Adina Halas si iubitul ei, Daniel Onoriu, nepotul celebrilor interpreti de muzica lautareasca Gabi Lunca si Ion Onoriu. La volanul unui Lamborghini Gallardo, care poate atinge naucitoarea viteza de 315 km/h, Daniel a fost lasat in urma de Adina, care a condus un Subaru Imprezza. "A fost ea mai buna! Cum as putea spune ca i-am cedat victoria?", ne-a declarat, cavalereste Daniel Onoriu. Intreaga cursa a fost supravegheata de politisti din cadrul Brigazii Rutiere.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.