Presedintele UDMR, Marko Bela, i-a cerut public iertare fiicei sale, Marko Eszter, care a fost agresata saptamana trecuta. Vicepremierul a facut declaratii suprinzatoare conform carora Eszter a fost lovita doar pentru ca este fiica lui, in timp ce chiar el primise anterior amenintari cu moartea.

Marko a facut aceste afirmatii sambata, la Targu Mures, inaintea Consiliului Reprezentantilor Unionali. Ela spus ca si-a asumat faptul ca cel ce sta in fata primeste prima lovitura si ca a primit amenintari cu moartea despre care nu a vorbit pana acum. "Pe langa marea familie (UDMR, n.r.), am si eu o familie mica. Imi iubesc copiii. Ce mi-am asumat, mi-am asumat si pentru ei. Copiii mei n-au devenit ceea ce sunt pentru ca eu sunt politician - si sunt foarte trist pentru cele intamplate", a declarat Marko Bela.

El a aratat insa ca fiica sa a avut de suferit si din partea presei. "Fiica mea a fost lovita de doua ori. Prima data a fost lovita de banditi. Apoi a inceput sa dea in ea un politician innebunit, dupa care jurnalistii de la TV. Eu cer iertare fiicei mele, inainte de toate pentru ca de asta a fost lovita de banditi, si sigur de ceilalti dupa. Ii cer iertare, pentru ca altcineva nu va face acest lucru", a mai spus presedintele UDMR.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.