Dupa 2 luni de la incidentul din casa creatoarei de moda, Romanita Iovan, soldat cu moartea unui hot, a fost finalizat raportul medico-legal.

Procurorii au ridicat, ieri, documentul de la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici" si, in cel mai scurt timp, urmeaza sa stabileasca daca pilotul Adrian Iovan a fost sau nu in legitima aparare cand a tras in cel pe care l-a surprins la furat in propria casa. Aceasta este ultima piesa asteptata de anchetatori pentru a da o rezolutie, de incepere sau neincepere a urmaririi penale in acest dosar. Conform documentului, moartea lui Iancu a fost violenta, decesul fiind cauzat de sfasierea tesuturilor, consecinta unui traumatism cranio-cerebral (...), cu lipsa de substanta osoasa.

Cu alte cuvinte, o bucata din craniul recidivistului a fost spulberata. Tot legistii, citati de Mediafax, mai spun ca leziunile care au dus la moartea victimei au fost produse prin impuscare cu arma de foc, incarcata cu alice. "Avand in vedere aspectul morfologic al plagii craniene, cu lipsa de substanta (...), precum si caracterele balistice - obtinute prin trageri experimentale cu arma de vanatoare, apreciem ca tragerea s-a putut efectua de la o distanta apreciata la circa un metru", se arata in document. Legistii au reusit sa aprecieze ca Adrian Iovan a tras in Iancu de la dreapta spre stanga craniului si oblic, de sus in jos. In acelasi timp, legistii au stabilit ca victima consumase bauturi alcoolice, concentratia in sange fiind de 1,5. In noaptea de 5/6 octombrie a.c., sotul Romanitei l-a impuscat mortal, cu o arma de vanatoare, pe Bogdan Iancu, surprins la furat in locuinta sa din cartierul Primaverii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.