Cei doi presupusi agresori ai Eszterei Marko, fiica presedintelui UDMR Marko Bela, care ocupa, in acelasi timp si functia de vicepremier, a fost retinut, ieri, de politie.
Potrivit Politiei Capitalei, marti, Eszter Marko, in varsta de 27 ani, din Bucuresti, a sesizat Sectia 6 Politie cu privire la faptul ca in aceeasi zi, in jurul orei 23.00, in timp ce se afla pe raza sectorului 2, pe Soseaua Stefan cel Mare, doi indivizi necunoscuti i-au luat cu forta autoturismul. Esztera Marko s-ar fi prezentat si la sediul Institutului National de Medicina Legala, prezentand urme de violenta la nivelul fetei. Politistii au pornit imediat cercetarile, fiind gasit si autoturismul, care a fost restituit pagubitei.

Ca urmare a insistentelor ziaristilor acreditati, Politia Capitalei (care in mod vadit a incercat sa tina secret acest incident), a scos cu forcepsul un raspuns oficial, in care recunostea retinerea unuia dintre autori, un anume Gigi Burcea, in varsta de 20 de ani, din Bucuresti, care ar fi fost retinut pentru talharie. Tanarul, care si-a recunoscut faptele, a fost prins impreuna fratele sau, care are la activ o alta talharie. Pentru ca s-a constatat ca cel din urma nu are legatura cu ce s-a intamplat fiicei liderului minoritatii maghiare, a fost lasat sa plece. Complicele lui Burcea, Gheorghe Ciucas, a fost prins aseara in comuna giurgiuveana Baneasa de un politist in civil.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.