Miercuri seara, in prezenta fostei sefe a Cancelariei Prezidentiale, Elena Udrea, presedintele Traian Basescu si-a incheiat discursul cu ocazia receptiei de la Palatul Cotroceni, cu formula: "La marea sarbatoare a romanilor va udrez (sublinierea noastra - n.r.) tuturor sanatate, fericire, prosperitate, bunastare in casa fiecaruia, familii care sa se iubeasca, familii sanatoase, solide si, in acelasi timp, va spun tuturor 'La multi ani!>>".

Udrarea… presedintelui a venit dupa citeva poticneli in discursul rostit in fata invitatilor la receptie si preluat de televiziuni. Seful statului a avertizat-o pe fosta sefa a Cancelariei sale, care statea de vorba cu ziaristii: "Elena, nu mai sta de vorba cu presa, ca se va intoarce impotriva ta!". Cu Dorin Cocos, sotul Elenei Udrea, presedintele Traian Basescu s-a intretinut cordial: "Ce faci, o pazesti pe Elena de presa?!". Apoi, cind a observat ca era inconjurat de capetenii ale armatei, Basescu i s-a adresat lui Cocos: "Asa, stai cu generalii…".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.