Curtea de Apel Bucuresti a amanat din nou, de aceasta data pana pe 6 decembrie - de Mos Nicolae, pronuntarea in "procesul cerceilor pentru purcei".

Instanta Sectiei a VIII-a a Curtii de Apel Bucuresti a decis ieri sa amane cu inca o saptamana luarea unei decizii in dosarul 6545/CA/2005, deschis de firma daneza Daploma impotriva Autoritatii Natonale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), prin care a fost contestat contractul de identificare si inregistrare a animalelor mici.

Si la termenul de ieri, desi somat sa depuna un punct de vedere in legatura cu legalitatea licitatiei si a platilor efectuate in contul serviciilor de inregistrare si identificare a animalelor, Ministerului Finantelor Publice a prezentat, conform martorilor, un raspuns in doi peri. Anterior, instanta a dat un termen de doua saptamani Ministerului Finantelor pentru a depune acest raport.

Contractul de inregistrare si identificare a animalelor mici a fost semnat in vara anului 2004 de fosta conducere a ANSVSA, reprezentata de presedintele de atunci, Liviu Harbuz, si Consortiul Caisley - IQ Management SRL Cluj.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.