Conducerea Studioului Cinematografic SC "Sahiafilm" SA a precizat ieri, intr-o declaratie de presa, ca "Gigi Becali, presedinte al Partidului Noua Generatie, a afectat imaginea publica a institutiei. Becali (foto) a afirmat in presa centrala ca producatorul clipului electoral al domniei sale ar fi Studioul Cinematografic SC "Sahiafilm" SA, fapt total neadevarat. In urma scandalului intervenit pe tema acestui clip electoral, conducerea Studioului a verificat contabilitatea aferenta perioadei preelectorale si confirma faptul ca nu exista nici o adresa oficiala inregistrata in registrul de intrari al institutiei, precum si faptul ca nu s-au incasat sume derivate din presupusa productie de clip electoral.

In consecinta, actuala conducere a Studioului isi declina oficial orice legatura de productie sau creatie de clip electoral cu personajul amintit". Altfel, Gigi Becali isi vede de treaba. El s-a deplasat ieri la Pitesti, unde a discutat pret de cateva ore cu primarul Tudor Pendiuc cumpararea echipei FC Arges. Patronul stelist e gata oricand sa ofere 1,5 milioane de dolari pentru preluarea pachetului majoritar al gruparii pitestene.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.