Rezultatele testelor de laborator de la IML, interpretari stiintifice care vor cantari decisiv in pronuntarea verdictului final, sunt in acest moment centrul de greutate in cazul crimei din Primaverii. Finalizarea acestora ar insemna, in opinia procurorului Andreea serbanoiu, chiar sfarsitul acestui caz deosebit de controversat. Mihaela Balanel a mai facut o vizita la Parchet si a pus (abia acum!) pe masa anchetatorilor agenda telefonica a lui Bogdan, carnetel despre care ziarul Libertatea a scris acum mai bine de o luna.

Daca vor fi date relevante pentru ancheta, se vor face verificari si pe aceasta pista. in acest carnetel se regasesc foarte nume ale unor personaje care, atat in tara cat si in strainatate, l-au cunoscut pe spargatorul impuscat in cap in vila sotilor Iovan. Multi din amicii lui Bogdan sunt cunoscuti si de sora lui, Mihaela, insa ea a declarat de mai multe ori ca nu stie ca vreunul din ei sa se ocupe cu lucruri necurate. Nici procurorul desemnat sa se ocupe de caz nu a abandonat ancheta judiciara.

"Tot ce am facut pana acum nu infirma cu nimic spusele sotilor Adrian si Romanita Iovan. si, credeti-ma, am verificat doua dosare cat casa. Mai am un lucru de facut, de altfel foarte important, care ma va ajuta foarte mult sa clarific lucrurile. E vorba de ancheta pura. O sa vedeti. Sunt relativ aproape de un final. insa abia cand vor veni probele de la IML (n.r. testele toxicologice) voi putea sa trag o concluzie. Ba chiar sa termin cazul", ne-a declarat procurorul Andreea serbanoiu.

In alta ordine de idei, trebuie spus ca, intre timp, prin biroul procurorului au mai trecut o data, pentru audieri, Mihaela Balanel, sora hotului impuscat, si Claudia Branza, ultima iubita a acestuia. Cele doua femei au fost la Parchet pentru a da anumite lamuriri cu privire la cristalele Swarovski gasite in garsoniera din Metalurgiei inchiriata de Bogdan, dar si pentru a detalia aspecte legate de anturajul in care se invarteau atat hotul, cat si ele.

La acest capitol, Claudia a fost mai generoasa decat la primul "interviu" si a asternut pe hartie si pasaje din viata celei care ii putea deveni cumnata. "Cand am fost la discoteca cu Bogdan si Mihaela, ea (n.r. Mihaela) a dansat cu mai multi baieti, iar unul dintre ei, mai beat, tragea de Mihaela. Atunci, Bogdan a sarit la ala sa isi apere sora. Am mai iesit de cateva ori cu ei (n.r. Mihaela si Bogdan) in timp ce sotul Mihaelei statea acasa cu copilul", ne-a declarat, printre altele, Claudia. Fapt pentru care a primit reprosuri de la sora fostului iubit.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.