Magistratii Tribunalul Bucuresti au raspuns, ieri, pozitiv cererii de prelungire a interdictiei de a parasi tara in cazul omului de afaceri Ovidiu Tender.

Pus sub urmarire penala in august pentru spalare de bani, delapidare, evaziune fiscala, inselaciune, bancruta frauduloasa si asociere in vederea comiterii de infractiuni, procurorii DIICOT au cerut prelungirea cu 30 de zile a masurii impuse in urma cu trei luni in cazul patronului grupului de firme Tender. Afaceristul este acuzat ca ar fi indus in eroare APAPS-ul in timpul incheierii si derularii contractului de privatizare pentru CAROM. Procurorii au mai stabilit ca Ovidiu Tender a incheiat contracte de creditare fictive ale SC Tender SA, cu scopul de a justifica scoaterea ilegala de bani din conturile firmei. Alte 21 de persoane sunt cercetate in acest dosar datand din 2003.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.