"Bogdan a fost vazut de taximetristi. Tanarul s-a asezat pe banca si a scos o sticla de Garrone. Doamna Mari, care era in acea noapte la chiosc, i-a dat o cafea. Era nervos si a vrut sa sparga chioscul Rodipet. Dupa aceea a luat-o pe mijlocul strazii. Alti trei tineri au mers in paralel cu el cativa pasi, dupa care au plecat cu un taxi", a declarat vanzatoarea de la chiosc.
"Bogdan a fost vazut de taximetristi. Tanarul s-a asezat pe banca si a scos o sticla de Garrone. Doamna Mari, care era in acea noapte la chiosc, i-a dat o cafea. Era nervos si a vrut sa sparga chioscul Rodipet. Dupa aceea a luat-o pe mijlocul strazii. Alti trei tineri au mers in paralel cu el cativa pasi, dupa care au plecat cu un taxi", a declarat vanzatoarea de la chiosc. O noua informatie care vine de la vecinii lui Bogdan Iancu, hotul ucis in vila din Primaverii de Adrian Iovan, completeaza tabloul ultimei zile din viata sa. in noaptea de 5 spre 6 octombrie, la ora 2.00, Bogdan Iancu coboara din apartamentul inchiriat in cartierul Berceni.

Era insotit de proprietara locuintei, Emilia, si de sora acesteia. De la magazinul non-stop, aflat la parterul blocului, hotul isi cumpara tigari. Urca din nou in garsoniera, mananca ceva, dupa care pleaca, lasand aragazul si lumina aprinse. in casa, pe masa din bucatarie, hotul a lasat o sticla de bere de doi litri si o sticla de Martini. Cateva momente mai tarziu, Bogdan apare in statia RATB de la capatul liniei de autobuz 313, aflata in apropierea blocului. Dupa un incident minor, tanarul, beat, a mers pe jos pana la piata Big Berceni. Pe drum a lovit mai multe masini, declansandu-le alarmele. "Totul s-a intamplat pe durata a cateva zeci de minute", ne-a spus, ieri, vanzatoarea de la chioscul din statie. Cum a ajuns Bogdan in Primaverii, ramane in continuare un mister.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.