Pentru a indeparta anumite suspiciuni si a lamuri totodata mai multe aspecte ale evenimentului petrecut in urma cu mai bine de o luna pe proprietatea sa din cartierul Primaverii...

Pentru a indeparta anumite suspiciuni si a lamuri totodata mai multe aspecte ale evenimentului petrecut in urma cu mai bine de o luna pe proprietatea sa din cartierul Primaverii, Adrian Iovan a acceptat sa raspunda pentru cititorii Libertatii la cateva intrebari. Prin raspunsurile sale, sotul creatoarei de moda Romanita Iovan vrea sa completeze corect un puzzle "construit" in urma nefericitului accident petrecut in noaptea de 5 spre 6 octombrie. Atunci i-a zburat creierii hotului Bogdan Iancu, care intrase peste el si sotia sa in dormitor.

E clar ca la situatia dv. materiala, pilotajul este o meserie de suflet, facuta dintr-o mare pasiune. Cum a fost revenirea la mansa, intalnirea cu colegii?

Adevarat, meseria de pilot implica in mod obligatoriu pentru mine o mare dragoste si o mare pasiune pentru zbor si de aceea reintoarcerea la mansa este o placuta indatorire. Reintalnirea cu colegii a fost una fireasca, cu mentiunea ca am avut marea bucurie de a constata solidaritatea si tot sprijinul lor vizavi de ceea ce am fost nevoit sa traiesc.

E adevarat ca in actele companiei de zbor figurati ca ar fi trebuit sa va intoarceti din cursa la data de 7 octombrie? Deci, daca cineva se interesa de programul dv., ar fi stiut ca nu sunteti in acea noapte acasa?

Planul de zbor din data de 05.10.2005 putea da impresia ca nu voi fi acasa in acea noapte.

Sora hotului vrea sa va vada la puscarie. Daca ati intalni-o fata in fata, ce i-ati spune? Cum ati pleda?

Nu pot sa-mi explic de ce vrea doamna Balanel sa ma vada la puscarie. Poate pentru faptul ca ma considera vinovat de a fi dormit la ora 3 noaptea in casa mea, in patul meu... Chiar nu stiu.

Considerati ca urmarile acestui incident nefericit ar fi un razboi intre bogati si saraci, asa cum s-a spus de multe ori?

Sigur nu este vorba de un razboi intre bogati si saraci. Atunci cand te duci la culcare in dormitorul tau, dupa o zi intreaga de munca (si pot spune, cu siguranta, munca grea!) nu te gandesti la nici un razboi cu nimeni.

Ati mai proceda la fel daca ati mai fi pus in aceeasi situatie?

Nu-mi doresc deloc o experienta asemanatoare.

De ce v-a fost sau va este cel mai tare teama in aceasta ancheta?

Nu am nici o temere sau dubiu ca ancheta nu se desfasoara corect.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.